Contact Info

  • ARTEBYGG av Arben Telhaj
  • +46 72 184 94 72
  • info@artebygg.com
  • Timmermansgatan 5, 21619 - Malmö

Omkvalificering

Art Bygg deltar varje år i cirka femtio konstruktionsplatsen , medelstora och stora storlekar, med insatser av varierande perioder, från några månader till två eller tre år.
Artebygg erbjuder maximal vikt vid behov och detaljerna i interventionen, arbetstagare med stor erfarenhet och uppdaterade, tillägnad ett enda projekt, certifierade material med hög prestanda. Den unga åldern av vår personal gör oss energiska och innovativt företag. Artebygg erbjuder innovativa lösningar för renovering av befintliga arkitekturer och förbättra komforten i inredningen, som syftar till att förbättra energieffektiviteten, vilket sparar energiförbrukning och tillhörande minskning av tillförsel av föroreningar i atmosfären.
Artebygg följa programmet OMSTRUKTURERING utan kostnad att kunderna kan förverkliga sina projekt att få maximal prestanda från dina skatte möjligheter och innovativ teknik som finns.
De viktigaste målen för vårt engagemang är den snabba och snabb leverans av arbetet, ett respektfullt och gemensam strategi med klienten och de arbetslag som deltar i byggandet, säkerhet, energibesparing och miljöskydd.